GPB
GW
vffs

Solusi Bagging Lengkap

GAOGEOPAK minangka salah sawijining pemasok solusi bagging sing efektif biaya, kalebu timbangan / pengisi, lemari tas, mesin bagging otomatis lan palletizer.

  • Mesin Kantong Mulut Terbuka
  • Mesin Kemasan VFFS
  • Mesin Kemasan Kantong Pra-Gawe

Industri

Temokake macem-macem pilihan mesin kemasan vertikal VFFS kanggo tas kurang saka 5kg lan tas sing luwih abot luwih saka 5kg.

Kita uga bisa ngrampungake garis kemasan karo paletizer robotik lan konvensional, hooder peregangan lan bungkus regangan.

Pilih industri sampeyan ing ngisor iki kanggo ndeleng solusi sing kasedhiya.

  • Compact, sturdy design. Great operating autonomy with multiple bag stack.

    Kualitas desain

    Desain kompak, kokoh. Otonomi operasi sing apik kanthi macem-macem tumpukan tas.

  • Efficient bagging solution for virtually any free-flowing products while handling multiple bag sizes.

    Versatilitas

    Solusi bagging sing efisien kanggo produk sing mili kanthi gratis nalika nangani pirang-pirang ukuran tas.

  • Quick bag changeovers, excellent machine accessibility and simple operation.

    Kagunaane

    Ganti tas cepet, aksesibilitas mesin sing apik lan operasi sing gampang.

babagan kita
company_img

Ide kita dadi kenyataan sampeyan

GAOGE nggawe, ngrancang, pabrik lan nginstal tanduran lengkap kanggo ngebotake, mbungkus, ngemas, palletizing, mbungkus lan ngirim tas lan palet.

Garis otomatis sing misuwur kanthi linuwih, kualitas, lan inovasi teknologi sing dhuwur.

GAOGE dihargai dening klien gedhe, internasional lan internasional, amarga inovasi, keandalan lan level solusi teknis sing apik ...

 

ndeleng liyane